Za zdrav životni prostor

 

PLAN B

 

VAŠ PRVI IZBOR

 

MI BRINEMO

O VAŠEM  

DOMU

POSLOVANJE

   Kao internacionalna firma poslujemo, kako u Srbiji, tako i van granica Srbije. Kvalitet naše usluge prepoznat je u zemljama u okruženju tako da smo, pored celokupne teritorije Srbije, prisutni na teritoriji Mađarske, Hrvatske,  Rumunije, Austrije, Slovačke, Češke....

MAŠINSKO ZASECANJE ZIDA

 

Ukoliko su sa druge strane zida keramičke pločice ili neki drugi materijali koje biste hteli da sačuvate  od oštećenja, mašinom se zaseca rez, vadi se jedan red cigle do pločica, na koje se pod 90 stepeni naslanja iyolacioni materijal Kondor i izvlači na ovu stranu da viri napolje, najcesce 5 cm.

REZ 7mm

 

Jedna od najboljih varijanti našeg posla - rez mašinom od 7 mm u koji je postavljen Kanjiža Kondor V (debljina 4 milimetra )

KVALITETAN NAČIN RADA

 

Kondor izolacioni materijal naslonjen na pločice sa unutrašnje strane i početak podziđivanja - vraćanje izvađenih cigala i, vrlo važno, kvalitetno kajlovanje.

NAŠA VIZIJA

Firma Plan B osnovana je 16.10.2006.

 

Od osnivanja do danas neprestano rastemo i napredujemo - po broju zaposlenih radnika, po kvalitetu obavljanja posla kao i po obimu rada.

 

Kao internacionalna firma poslujemo i van granica Srbije. Kvalitet naše usluge prepoznat je u zemljama u okruženju tako smo pored celokupne teritorije Srbije prisutni na teritoriji Mađarske, Hrvatske,  Rumunije, Austrije, Slovačke, Češke....

 

U skladu sa svojim rastom danas smo firma koja zapošljava 5 stalnih radnika, a prema potrebama i dodatan broj privremenih radnika.

 

U radu koristimo najkvalitetnije materijale i savremenu opremu, kako bismo što bolje zaštitili Vaš objekat. Materijali kojie koristimo:

            -Kondor V3 ( 3 mm)

            -Kondor V4 (4 mm)

            -Ruski Kondor uniflex EPP (3,5 mm)

           

  Koristimo Elektricne mašine Stihl E 30.

 

NAŠI PROJEKTI

Gradska pekara Sombor

Evangelistička crkva Pančevo

Gerontološki Centar Novi Bečej

 

Kontaktirajte nas

ZR "PLAN B" 
Miloša Obilića 17
PIB 104630081
Matični broj 60368864
NAŠA ADRESA

Miloša Obilića 17

Sombor

Vojvodina

Srbija

Kontakt telefon: +38164-61-37-468

Kliknite ovde da biste nas pronašli

Da biste nas kotaktirali, molimo popunite sva polja.

Poruka uspešno poslata!